Over ons

Met reeds 25 jaar ervaring en passie voor het vak is db-Decor de ideale partner voor uw schilder-, behang- en decoratieproject. Met constante bijscholing van ons team, zorgen we ervoor dat u steeds geniet van de nieuwste trends en decoratieve technieken.

Een sterk team

Is je interieur toe aan een nieuwe look? We zijn een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in schilder- en decoratiewerken. Onze passie voor het vak tonen we in onze projecten waarbij we altijd tot het uiterste gaan om onze klanten tevreden te stellen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Door de nauwe samenwerking met meerdere partners beschikken we over voldoende expertise om ieder project van a tot z professioneel af te werken.

We zijn gespecialiseerd in volledige interieurprojecten, maar ook voor interieuradvies, behang- en schilderwerken ben je aan het juiste adres. Daarnaast beschikken we over een groot assortiment raamdecoratie.

Experts in de renovatie van je interieur

Ons team van ervaren vakmannen volgen regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in ons vakgebied. Deze opleidingen laten ons als bedrijf groeien waardoor we de vraag van onze klanten steeds met de nieuwste technieken kunnen beantwoorden. En laat dat net hetgeen zijn waar we voldoening uithalen: onze klanten helpen bij hun decoratieve renovatie dat tot in de puntjes geregeld is.

Ben je benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch contact op (+32 495 66 47 21) of stuur een mailtje (info@db-decor.be).

Onze partner

Contact

Adres: Diestersteenweg 92 3510 Kermt-Hasselt

Email: info@db-decor.be

Tel: +32 495 66 47 21

BTW: BE 0700.869.243